Cijene Goriva Kroz Povijest

Cijene Goriva Kroz Povijest. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011.

2

Najcool 2

U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011.

Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu.

Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna.

Cijena Goriva Dosta Porasla Dizel Najskuplji U Povijesti Index Hr

Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina.. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više.

Ovo Su Glavni Krivci Za Visoku Cijenu Goriva A Pogledajte Tko Od Toga Ima Najvise Koristi Tportal

Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina.

Idete Na Put Evo Kolike Su Cijene Goriva U Inozemstvu Fenix Magazin

S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.

Pale Cijene Goriva U Hrvatskoj Litra Eurodizela Prvi Puta Od 2010 Godine Ispod Osam Kuna

*cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu.. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta.

Nove Cijene Gorivo Pojeftinilo Benzin Najvise Nacional Hr

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009... Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu.

Poskupile Cijene Goriva Dizel Probio Granicu Najskuplji Je U Povijesti Rtl Vijesti

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu.. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu.

Da Ne Hranimo Uhljebe Litra Benzina Kostala Bi Oko 4 5 Kuna Index Hr

Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj... Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Cijene Goriva Hrvatska Aktualne I Povijesne Cijene Goriva Hrvatska

Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast... Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.

Koliko Kosta Gorivo U Europi Ovo Su Cijene Benzina I Dizela U 34 Europske Zemlje Poslovni Dnevnik

U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj... Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici …. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.

Razlicite Cijene Goriva Usteda Na Spremniku Je I Do 22 Kune Autostart

Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. . Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Dulist 435 Vebuka Com

Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma... Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina.

Objasnjenje Zasto Prvi Put U Povijesti Negativna Cijena Barela Nafte U Sjedinjenim Drzavama Najnovije Vijesti

Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina... Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa.

Obnovljivi Izvori Energije Energetska Ucinkovitost

Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna.. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.

Jutarnji List Veliki Skok Cijena Benzina I Dizela Od Ponoci Placamo Najskuplje Gorivo U Povijesti

36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011... Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna.

Smanjenje Trosarina Spustilo Bi Cijenu Benzina Ispod 9 Kuna

Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Seminar Solarne Elektrane

S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Koliko Drzava Uzme Na Litru Goriva Index Hr

Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna... Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011.

Hrvati U Soku Gorivo Najskuplje U Povijesti Kakve Su Cijene U Susjednim Zemljama Ali I Sto Zapravo Sve Placamo U Litri Goriva

Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma... Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu.

Cijene Goriva Rezultat Ilegalnih Dogovora Ili Diktat Trzista Gospodarstvo Dw 17 01 2011

36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici …. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici …. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Stern Podrzao Odluku Zamrzavanja Cijena Goriva Vlada Je Napravila Ono Najbolje Sto Je Mogla 7dnevno

Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast... 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011.. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna.

Novinarski Perpetuum Mobile Croatia

36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna.. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Gorivo Nekad I Sad Zasto Vise Poskupljuje Dizel Vecernji Hr

Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna.. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici …. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.

Hrvatska Cijene Goriva Najvise U Povijesti

Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu.. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Hrvati U Soku Gorivo Najskuplje U Povijesti Kakve Su Cijene U Susjednim Zemljama Ali I Sto Zapravo Sve Placamo U Litri Goriva

Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa... Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.

Gorivo U Hrvatskoj Najskuplje U Povijesti Kolike Su Cijene U Susjedstvu Vecernji Hr

Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda... S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna... Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna.

Vodic Kroz Cijene Goriva Sve Sto Ste Oduvijek Zeljeli Znati Mojvolan Com

Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa.

Drzavi Ide 60 Posto Od Cijene Goriva Vecernji Hr

Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više... Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast.

Cijene Goriva Monopolizam

Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna... Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici …

Jutarnji List Veliki Skok Cijena Benzina I Dizela Od Ponoci Placamo Najskuplje Gorivo U Povijesti

Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više.. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu.

2

Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu.. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast.

Utjecaj Promjena Cijene Nafte Na Restruktuiranje Globalnog Gospodarstva Zavrsni Rad

*cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu.. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj.

Spremnik Benzina Od 50 Litara Jeftiniji Za Sedam A Dizela Za Sedam I Pol Kuna Pametnima Dosta

Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj.

Dalmacija News

36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.

Obnovljivi Izvori Energije Energetska Ucinkovitost

Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu.. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Jutarnji List Veliki Skok Cijena Benzina I Dizela Od Ponoci Placamo Najskuplje Gorivo U Povijesti

Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda.

2

S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta.. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu.

Cijene Goriva Na Najvisoj Razini U Povijesti Je Li Plenkovic U Pravu Kad Ne Zeli Braniti Psiholosku Granicu Od 12 Kuna Dnevno Hr

Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina... Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj.. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna.

Velik Skok Cijena Goriva Litra Benzina Poskupjela Za 22 Lipe 24sata

Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast.. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj.

Pale Cijene Goriva U Hrvatskoj Litra Eurodizela Prvi Puta Od 2010 Godine Ispod Osam Kuna

U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa.. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta.

Gorivo Pojeftinilo Najvise U Novijoj Povijesti Ali Prije Tankanja Se Informirajte Razlike U Cijeni Su Ogromne Novi List

Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune... Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna.

2

U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta.

Gorivo U Hrvatskoj Najskuplje U Povijesti Kolike Su Cijene U Susjedstvu Vecernji Hr

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Energetika Predavanja 4 6 Energetski Dohodak Energetski Intenzitet

Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011.

Donosimo Evo Koje Su Cijene Goriva U Europskim Zemljama Fenix Magazin

Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta.

Zasto Cijene Goriva Ne Padaju Kada Pada I Cijena Barela Poslovni Dnevnik

Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu.. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj.

Teorije I Politike Odreivanja Cijena Kalkulacije 2018 2019

Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna... Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.

Cijene Goriva Slovenija Auto Entuzijasta Hrvatska

Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma... Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici …

Najskuplje Gorivo U Povijesti Drastican Rast Cijena Benzina I Dizela

Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna.. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Slobodna Dalmacija Drustvenim Mrezama Dijeli Se Poziv Na Protest Zbog Previsokih Cijena Goriva Hocete Li I Vi U Cetvrtak Ugasiti Svoj Motor

Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.. . Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Utjecaj Promjena Cijene Nafte Na Restruktuiranje Globalnog Gospodarstva Zavrsni Rad

U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj.

Slobodna Dalmacija Neugodno Cete Se Iznenaditi Izracunali Smo Koliko Bi Stajala Litra Eurosupera Bez Drzavnih Nameta

Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više.. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.

Vodic Kroz Cijene Goriva Sve Sto Ste Oduvijek Zeljeli Znati Mojvolan Com

Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna.. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Jutarnji List Veliki Skok Cijena Benzina I Dizela Od Ponoci Placamo Najskuplje Gorivo U Povijesti

Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu... Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.

Nove Cijene Goriva U Hrvatskoj Dizel Znatno Jeftiniji Cijena Americke Nafte U Minusu

Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici ….. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj.

Jutarnji List Veliki Skok Cijena Benzina I Dizela Od Ponoci Placamo Najskuplje Gorivo U Povijesti

Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma... Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina.

Tko Nas To Pljacka Na Gorivu Kamenjar

S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici ….. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj.

Zapanjujuce U Americi Shell Litra Goriva Pala Na Samo 1 35 Kn MaÄ'ari Ga Prodaju Za 6 34 Hrvati Za 7 85 Talijani Za 11 63 A Ruse Stoji 4 37 Kuna News Startnews

Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune.. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa.

Najskuplje Gorivo U Povijesti Drastican Rast Cijena Benzina I Dizela

36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta.

2

Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj.. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj.

Donosimo Ovo Su Cijene Goriva U Europskim Zemljama Fenix Magazin

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina... Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više.

Cijene Goriva Monopolizam

Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više.. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više.

Ina D D Motorna Goriva Modernog Doba

Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta.. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu.

2

U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast.. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Komparativna Analiza Troskova Proizvodnje Elektricne Energije Pdf Free Download

Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više... 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina.

Grafikoni Dana Cijene Goriva I Cigareta U Hrvatskoj I Eu Eclectica

Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011.. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011.

Slobodna Dalmacija Drustvenim Mrezama Dijeli Se Poziv Na Protest Zbog Previsokih Cijena Goriva Hocete Li I Vi U Cetvrtak Ugasiti Svoj Motor

U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. .. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima.

Stern Podrzao Odluku Zamrzavanja Cijena Goriva Vlada Je Napravila Ono Najbolje Sto Je Mogla 7dnevno

Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više... To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj.

Hrvatska MeÄ'u Deset Zemalja S Najvisim Poreznim Davanjima Na Benzin 61 Cijene Goriva Poslovni Dnevnik

Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici …

Jutarnji List Veliki Skok Cijena Benzina I Dizela Od Ponoci Placamo Najskuplje Gorivo U Povijesti

Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna. Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast... 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici …

Dalmacija News

To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009.

Slobodna Dalmacija Cijene Goriva Su Najskuplje Od 2015 Godine Ali Drzava Ne Zeli Intervenirati Hoce Li Eurosuper 95 Probiti Granicu Od 11 Kuna Po Litri

Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune... Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više.. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu.

Cijene Goriva Rezultat Ilegalnih Dogovora Ili Diktat Trzista Gospodarstvo Dw 17 01 2011

Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta. Cijene i izračuni koji su istaknuti na cijenegoriva.info informativnog su karaktera i ne moraju odgovarati stvarnom stanju s obzirom na to da naftne kompanije i benzinske pumpe javno ne objavljuju cijene svojih proizvoda. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. Daleko smo od povijesnih maksimuma, ali poduzetnike neugodno 'bode' svaki porast. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina.. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više.

Cijene Goriva Na Najvisoj Razini U Povijesti Je Li Plenkovic U Pravu Kad Ne Zeli Braniti Psiholosku Granicu Od 12 Kuna Dnevno Hr

Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više. 36 rijen · cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici … *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta... Cijene autoplina kreću se, pak, od 5,62 do 5,89 kuna.

Hrvatska MeÄ'u Deset Zemalja S Najvisim Poreznim Davanjima Na Benzin 61 Cijene Goriva Poslovni Dnevnik

S obzirom na to da država zaradi gotovo 60 posto cijene kroz niz fiskalnih i parafiskalnih nameta.. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Plenković je javnosti odlučio reći kako psihološke granice nema i kako će cijena goriva rasti i padati onako kako raste i pada cijena nafte na svjetskom tržištu.. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više.

Cijena Goriva U Hrvatskoj Padaju I Sesti Tjedan Zaredom Evo Kolike Su Sada Cijene

U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Vratimo li se cijenom goriva desetljeće unatrag, litra najprodavanijeg benzina u listopadu 2011. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. Sve je ovo posljedica kretanja cijena nafte na svjetskim tržištima i to se prelilo i na mediteransku burzu. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina.. Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više.

Velik Skok Cijena Goriva Litra Benzina Poskupjela Za 22 Lipe 24sata

Tako cijena tog goriva na postajama croduxa u prosjeku stoji 11.40 kuna, na postajama ine 11.42 kune, a lukoilovima lipu više.. Cijena goriva u jednom trenutku pala i ispod osam kuna, danas je najviša u posljednjih sedam godina. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna.. Litra eurosupera 95 jeftinija je za 22 lipe i sada se kreće oko 7,76 kuna.

Cijena Goriva U Hrvatskoj Padaju I Sesti Tjedan Zaredom Evo Kolike Su Sada Cijene

Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. Godine litra eurosupera 95 stajala je 11,14 kuna, a litra eurodizela 10,32 kune. Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma. Litra sada stoji oko 11 kuna i 40 lipa.prosječan spremnik od 50 litara dizela građani će platiti 19 i pol kuna više, a pun spremnik benzina 13 kuna više. U utorak su pale cijene naftnih derivata u hrvatskoj. Godine, cijena eurosupera 95 bila je nešto iznad 6 kuna, a eurodizela pet kuna. To je najniža cijena ove vrste goriva od prosinca 2009. Prema informacijama portala cijenegoriva.info, u utorak je došlo do pada cijena naftnih derivata u hrvatskoj. *cijene goriva na autocestama nisu iste kao u gradovima. Cijena dizela skočila je još više, za čak 40 lipa... Iako su cijene svih naftnih derivata u hrvatskoj poskupjele, još smo daleko od povijesnih maksimuma.

Popular posts from this blog

Oglasi Iznajmljivanje Stanova Sarajevo

Popisi 104 Ormar Na Rasklapanje Besplatno