62 Kanalica Za Led Traku Cena

62 Kanalica Za Led Traku Cena. Proizvodi 1 do 12 od 13 ukupno. Nova generacija 5050 rgb led, idealna za led osvetljenje kancelarije, spavaće sobe i dečije sobe.led trake se lako mogu skratiti na određenu dužinu., tako da se može podudarati sa dužinom vašeg stola, kreveta, televizora, računara itd.dolazi u kompletu sa 10m rgb led samolepljive trake, 12v napajanj.

1

Predstavljeno 1

Svetleće led trake za kuhinju, ambijentalno osvetljenje, lcd televizore, kafiće, klubove, restorane, svečane sale i druge namene. 12 proizvoda 24 proizvoda 36 proizvoda. Konektori za led trake | led srbija.

Konektor nastavak za rgb traku cena:

Najveći izbor led traka na jednom mestu. Naručite u ultralight online prodavnici. Početna led trake i oprema kontrole ,dimeri i oprema za led trake. Konektor nastavak za rgb traku cena: Najveći izbor led traka na jednom mestu. Ukoliko želite da led traku dimujete, odnosno da smanjujete jačinu osvetljenja, transformator koji se postavlja mora biti dimabilan.

1

Proizvodi 1 do 12 od 13 ukupno. Početna led trake i oprema kontrole ,dimeri i oprema za led trake. Trafo za led traku 60w 12v 5a ip20.

Popular posts from this blog

Oglasi Iznajmljivanje Stanova Sarajevo

Popisi 104 Ormar Na Rasklapanje Besplatno